Instagram media viewer

Information related to #slimriver

LAST DAY @ UPSI PROTON CITY. Come on over to the Bazaar next to Hentian Bas and Kafe DKP at Campus Proton City. We'll be here until 7pm today. We've got lots of NEW DESIGNS and restocked on all our favourites. See you soon. #bazaar #upsi #upsiprotoncity #upsitanjungmalim #tanjungmalim #tanjongmalim #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #slimriver #behrang #protoncity

6 0 Feb 22, 2018

Blouse jarang? Susah nak bergaya bila lengan blouse singkat? Pakai inner lain tapi badan melekit apabila berpeluh? Tak selesa bila lakukan aktiviti lasak atau ketika cuaca panas? . Kini ada penyelesaiannya! Dapatkan inner di butik kami dengan harga yg berpatutan💕 Jenis kain yg amat selesa💕 Serap peluh💕 Tidak melekitkan badan apabila berpeluh💕 Sesuai dipakai dengan berbagaj jenis pakaian/kain💕 Memberi keselesaan walaupun cuaca panas💕 . Buy online by WhatsApp us or visit Nia Farlysa Butik in front  of campus UPSI  Proton City, Tg. Malim, Perak . ☎Whatsapp 019-6657282☎ . #upsi #niafarlysashoppe #upsi #tanjongmalim #slimriver #behrang #uluselangor #uitm #universitipendidikansultanidris #inner

1 0 Feb 22, 2018

Set Mini Bubble Giant for Sale.. COD area Tg.Malim #kpbmc #tgmalim #slimriver #upsi #bubblegiant

2 0 Feb 21, 2018

Best tak kalau kulit kita bersih, flawless & paling penting healty and glowing ? Syukur Sebab dengan adanya #thejunniMAYLA tak perlu lah invest duit terlalu banyak beli macam macam produk. #thejunniMAYLA ada 3 item jeeee itu pun kemainn glowing cerah & pelolesss lagiii 😍 - - Ramai pengguna The Junni yang dah berjaya dapatkan kulit idaman mereka dengan Mayla Set ni! Uols boleh tengok testimoni testimoni dekat TheJunni_Testimoni ya! TJ Mayla mmg terlajak laris! The best skincare in Malaysia! Kalau tak percaya, uols kena cuba ya 😉 - - 📍 Testimoni: Thejunni_testimoni #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #tgmalim #slimriver #kualaselangor #tgkarang #upsi #psas #perak #selangor #penang #tamanguarperahu #perda #kubangsemang #penanti

1 0 Feb 22, 2018

Assalamulaikum, selamat malam semua. sue kongsikan testimoni pengguna Oil Free Hydrating Gel dari team sue. Jom tengok apa kelebihan OFHG ini sehingga pengguna dapat skin yang lebih baik, cantik,bersih dari merkuri dan semestinya sihat 😍 . 🌼OIL- FREE HYDRATING GEL🌼(PURPLE BOTTLE) ✔Sesuai untuk kulit jenis oily hingga kombinasi . ✔Tekstur gel yg sangat ringan dan cepat meresap . ✔Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak . ✔Control oil . ✔Dijadikan sebagai makeup base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama . ✔Sebagai cooling gel lepas berjemur sebab ia juga sejuk . ✔Meredakan radang kulit yg cepat merah dan jerawat yg merah-merah . ✔Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat . ✔Meredakan kulit yg pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yg mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan . #produkbotanikal #rawatkulitkusam #oilfreehydratinggelmarykay #botanicaleffect #rawatkulitkering #rawatkulitberminyak #rawatkulitkusam #MaryKayMalaysia #ican #ilovemarykay #bodyscrub #healthyproduct #productbotanical #marykayscrub #marykayscrubbibir #productcantikdanselamat #produk #putihdancerah #bodycleanser #scrubs #tipscantik #enrichingwomenslive #titiancinta #buangdakibadan #scrubbestseller #scrubtangan #instafamous #cantikdansihat #tanjongmalim #slimriver #beautyconsultantperak

8 0 Feb 21, 2018

LAST DAY @ UPSI PROTON CITY. Come on over to the Bazaar next to Hentian Bas and Kafe DKP at Campus Proton City. We'll be here until 7pm today. We've got lots of NEW DESIGNS and restocked on all our favourites. See you soon. #bazaar #upsi #upsiprotoncity #upsitanjungmalim #tanjungmalim #tanjongmalim #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #slimriver #behrang #protoncity

22 0 Feb 22, 2018

iPhone 5s . 💣Promosi Harga Borong💣 . 🔥1 Casing = RM30 . 🔥2 Casing = RM50 . 🔥5 Casing = RM110 . 👉Phone Lain Pun Boleh . 👉Whatsapp +60137675299 Untuk Order . 👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . #butterworth #penang #penangites #arau #uitmarau #kodiang #sgpetani #alorsetar #terlajaklaris #quputeh #bachok #tumpat #kotabharu #nikemalaysia #georgetown #sriaman #jitra #yan #kulim #gurun #changlun #merbok #machang #kualaperlis #kingcoco #slimriver #kepong #pontian

9 0 Feb 22, 2018

Salam dan pagi semua. Harini sis nak share ttg kelebihan set Mayla Advance tau. Sebab sis tgok muka adik2 kita semua glowing2. Haaa pergi sekolah pun kuka tu pinkish je kan. 😘 so, inilah rahsianya. . . . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit 📍 #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #tgmalim #slimriver #kualaselangor #tgkarang #upsi #psas #perak #selangor #penang #tamanguarperahu #perda #kubangsemang #penanti

1 0 Feb 22, 2018

anda yang bermasalah kulit berminyak, berjerawat, kusam, dan mahukan makeup tahan lebih lama, ada promo SATU HARI untuk Oil Free Hydrating Gel !! . Jom grab! . Diskaun BUKAN 10% off 😱 BUKAN 20% off 😱 BUKAN 30% off 😱 . Jom sue bantu anda selesaikan masalah kulit anda! Jangan malu untuk mintak FREE CONSULTATIONS dari sue ☺️ . #produkbotanikal #oilfreehydratinggelmarykay #botanicaleffect #rawatkulitkering #rawatkulitberminyak #rawatkulitkusam #MaryKayMalaysia #ican #ilovemarykay #bodyscrub #healthyproduct #productbotanical #marykayscrub #marykayscrubbibir #productcantikdanselamat #produk #putihdancerah #bodycleanser #scrubs #tipscantik #enrichingwomenslive #titiancinta #buangdakibadan #scrubbestseller #scrubtangan #instafamous #cantikdansihat #tanjongmalim #slimriver #beautyconsultantperak

6 0 Feb 21, 2018

🌸BLOUSE JEANS LABUH🌸 . Loose jeans Janina: rm39✅ Loose jeans Love: rm45✅ . 👍🏻 Material jeans yg selesa, tidak panas dan tidak melekap pada badan. 👍🏻 Labuh melepasi peha. 👍🏻 Tidak menampakkan bentuk badan . Buy online via WhatsApp or visit us Nia Farlysa Butik in front  of campus UPSI  Proton City, Tg. Malim, Perak . ☎️Whatsapp 019-6657282☎️ . #upsi #niafarlysashoppe #tanjongmalim #protoncity #bazaarpaknil #slimriver #uitm #universiti #universitipendidikansultanidris #blousemurahmalaysia #blousecantik #skirtchiffon #skirtbunga #behrang #cikgushopping #cikgu #blousejeans #blousejeanslabuh #blousemuslimah

0 0 Feb 22, 2018

SIGNBOARD, teratak sup zai, behrg 2020. #muallim #tgmalim #behrang2020 #huluselangor #slimriver #signboardmurah #perak #selangor #upsi #psas

6 1 Feb 21, 2018

Samsung A7 (2016) . 💣Promosi Harga Borong💣 . 🔥1 Casing = RM30 . 🔥2 Casing = RM50 . 🔥5 Casing = RM110 . 👉Phone Lain Pun Boleh . 👉WhatsApp +60137675299 Untuk Order . 👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . . #klsentral #jangancakapabangtakpayung #kudat #jerteh #kerteh #kelantanese #kualakrai #lawas #bidor #mukah #uitmrembau #segambut #setapak #jelebu #slimriver #raub #batugajah #sabakbernam #kualaklawang #stulang #stulanglaut #cherating #gongbadak #jitra #setiu #besut #tumpat

5 0 Feb 22, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.