Instagram media viewer

Information related to #teamAten

Jamu kunyit kencur Rm16 . . Ini jamu terbaik yang pernah saya amalkan sebab period saya kembali normal setelah 3 bulan tidak period.lega rasanya kan Senggugut pun dah tak ada lagi. . . Kebanyakkan customer yang beli sebab ada masalah keputihan Dan senggugut.Alhamdulillah diorang sentiasa repet oder. #teamaten #jamukunyitkencur #sengugut #keputihan #kentutfaraj #iktiarhamil #melawaskan

3 0 Jan 22, 2018

No makeup No MOOD . Sapu lipcreme kod belle jer.... Malas nak mekap hari ni... . #teamaten #teamatenmurahrezeki #teamellismurahrezeki . Dekat zaty ada satu ja lagi,bermint pm /dm ok 0175985848(zaty)

25 0 Jan 20, 2018

Because 1 is never enough for our trillion moods. . . Apa yg best dgn MATTE LIPCREME Hermosa ni? . 💓Tekstur berkrim dan lembut, 💓Rasa VANILLA cupcake, 💓Tahan lama, 💓Bibir lembap dgn Kolagen & Vitamin E, 💓Kelulusan KKM sudah pasti, 💓Merawat bibir gelap dgn Kolagen & Vitamin E. . . Mahal ke Tenten? . . Mampu milik RM39 jewww.. . Nak lagi jimat pakat² dengan BFF beli 3 pcs RM110. Save RM7. . Stock sgt TERHAD. Boleh DM atau klik link di bio utk order. #hermosa #mattelipcreme #lipcremehermosa #mattelipstik #lipcrememalaysia #fattzura #makeup #makeupjunkie #muaterengganu #muadungun #hermosadungun #teamellismurahrezeki #teamaten

12 0 Jan 17, 2018

Best friends forever . Nak jaga kulit wajib jaga kebersihan . Tak mau jaga😳 . Ikut awaklah saya dah cuba buktikan dekat awak !! . Susah sama-sama Senang sama-sama 👭👭👭👭👭👭👭👭👭 . Nak guna brush cari DYXY COSMETICS Nak cuci brush guna CLEANSING WATER from Hermosa . Sebab tu depa kawan baik zaty 😘😘😘 . #teamaten #teamanis

13 0 Jan 19, 2018

Nak warna yang soft ala-ala nude? Okay meh try code pink velvet ni. Memang warna yang sangat lembut sesuai untuk daily look tau. Meh pm fiqa untuk dapatkan #sobellasolawa +601127581170. #sobellasolawa #sobellasodiva #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellaviral #sobellabatupahat #sobellakotabharu #sobellajohor #sobellakelantan #sobellasogojes #teamaten #teamgojes #teamcantik #teamgebu #syafiqahaina #fattzura #neelofa

16 0 Jan 17, 2018

[HERMOSA LIPCREME] . KOD: BELLE . Dekat zaty tinggal satu ja lagi,boleh cod gaisss... . Sapa nak wassp zaty segera.... . 0175985848(zaty) . NAK CANTIK JANGN KEDEKUT... #teamaten

17 0 Jan 18, 2018

Tekstur lipscrub cantikkan.dah la cantik dengan warna yang woowwww wangi pulak tu. Yang pink ni perisa strawbery Scrub lembut pada bibir sekerap yang boleh baru la bibir cantik dan sihat Jangan lupa whatssp syu untuk dapatkan lipscrub organic ni #wnh #teamaten #lipscrub #merawatbibir

2 0 Jan 19, 2018

Lipstick pun boleh jadi blusher kau! Memang terbaik lah sobella ni. Dapat jimat dah kat situ kan. Nak dapatkan lipstick sobella meh pm fiqa +601127581170 #sobellasolawa #sobellaviral #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabatupahat #sobellakelantan #sobella johor #sobellakotabharu #teamaten #teamcantik #teamgojes #teamgebu

13 0 Jan 16, 2018

Suprise...nak tau follow ig ni tau... nnfamilystore #teamaten #empireofaten

17 0 Jan 17, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.