Instagram media viewer

Information related to #token

Coinbase Inc., one of the biggest U.S. cryptocurrency exchange operators, disputed the notion that it engages in proprietary trading after New York’s attorney general said the firm accounted for almost 20 percent of the volume on its own platform. The company doesn’t trade for its own benefit on a proprietary basis, Mike Lempres, Coinbase’s chief policy officer, wrote in a blog post late Wednesday titled “Correcting the record.” Instead, transactions are executed on behalf of clients who use the firm’s Coinbase Consumer service, Lempres wrote. “In order to provide an easy-to-use customer experience, Coinbase Consumer quotes a price and then quickly fills the order from our exchange platform (Coinbase Markets),” the San Francisco-based firm said. “Coinbase does not operate a proprietary trading desk, nor does it undertake market making actions.” The attorney general warned Tuesday that many virtual-currency platforms “lack the necessary policies and procedures to ensure the fairness, integrity, and security of their exchanges.” The 20 percent statistic for Coinbase was mentioned in a section of the report that focused on proprietary trading. “Such high levels of proprietary trading raise serious questions about the risks customers face on those platforms,” the attorney general’s office said. “That certain platforms themselves account for such high levels of activity on their own venues also calls into question whether the natural market for virtual currencies on those platforms is as robust as customers might believe it to be.” Coinbase welcomes oversight and will keep working with regulators, the firm said in the statement, adding that it voluntarily provided details cited in the attorney general’s report. “All the information in the report came directly from the platforms, via the questionnaire they filled out,” Amy Spitalnick, a spokeswoman for the office of New York Attorney General Barbara Underwood, wrote in an email Thursday in response to a request for additional comment.

4 1 Sep 21, 2018

#SOAR is a decentralised platform for high-quality drone content that connects customers with content creators in a secure, trustless and distributed blockchain community. The global commercial drone market is predicted to reach the billions by 2020 and Soar seeks to be then platform of choice for mapping on the blockchain. #SoarWinDronePhotoContest #SoarAirdrop #SoarCommunityLottery #soarearth #SoarSuperMapUsingDrone #SoarBlockchain #RealisedValueOfDroneContent #crypto #cryptocurrencies #bitcoin #btc #eth #ethereum #ico #blockchain #fintech #altcoin #crowdsale #bitcoins #token #tokens #crowdfunding #cryptolife #cryptonews #cryptolife #blockchaintechnology #bounty #startup #erc20 #initialcoinoffering Website: https://soar.earth/?utm_source=facebook&utm_medium=bounty

10 0 Sep 21, 2018

Every so often, throughout the history of time, innovation changes the course of human existence by utilizing technology to solve a complex problem. 🔗 In our generation, blockchain technology has solved the issue of large entities collecting, selling and using the people’s personal information for their own gain. 🔗 It is giving the power back to the individual as a public distributed ledger that stores and orders everyone's information chronologically in a secure auditable network. 💻 This decentralized internet will allow the people to control their personal information and can revolutionize the world by utilizing financial technology in every industry, every household and every transaction. • To learn about HyperionX, Tree Blockchain or Tree Token visit our website by clicking the link in our bio. HyperionXtech • Take control of your life. #WithRootForce#Blockchain #Fintech #Cryptocurrency #SmartContract #Token #Algorithm #Nodes #Freedom #Finance #Exchange #Trade #Barter #FreeMarket #Ecosystem #Choice #Privacy #Future #Life #Automation #Community #People #PassiveIncome #HumanRace #World #Earth #Currency #Fiat #HyperionX #HyperionXtech

4 0 Sep 21, 2018

A week more to go for a chance to grab the #bridesquad keepsakes at a more budget-friendly price.😊 We can personalize your souvenirs like this👆! The package is also enclosed with some info about the keepsake.😉 Just send me a message to place your orders today!

4 1 Sep 21, 2018

It appears as it's the end of the road for Steve Harvey's daily talk show, Steve, as the show has reportedly been canceled, for good. What's more surprising, though, is that the program's parent network has reportedly already secured its replacement, and it's likely to be a familiar face to many. According to the Hollywood Reporter, seeing as Harvey's talk show will officially reach its series conclusion in the fall of next year, NBC has already secured American Idol winner and The Voicecoach Kelly Clarkson to take its time slot. The site further reports that Clarkson shot the pilot for her very own daytime talk show less than two months ago, and the network has already bought it to air in 11 U.S. cities including the likes of New York, Los Angeles, Chicago, Miami, Washington, D.C., and more. ----------------------------------------------- NBTV. TV THAT CARES Powered by the NB COIN. The People's Coin. #Television #cable #streaming #technology #music #cryptocurrency  #money #blockchain #entertainment #crypto #token #nbcoin #blogger #blockchaintechnology #sports #smile #instagood #steveharvey #kellyclarkson kston #nbc

8 0 Sep 21, 2018

. Token PLN ✔ Token PLN 20rb - PLN 500rb . Harga = langsung aja di klik link nya ya. . Bisa Langsung Order/Transaksi tanpa daftar Klik Link dibawah : >>> KuotaKita.com >>> Aplikasi KuotaKita di Google PlayStore atau Klik >> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kuotakita.app . Kuota Internet/Pulsa LENGKAP. Operator yang tersedia : Telkomsel, Indosat, XL, Axis, TRI, Smartfren, BOLT . Voucher Game juga ada : Mobile Legend, Lyto, Garena, Gemscool, Steam Wallet, Google Play, dll.... . Percayakan Isi Ulang Kuota Internet & Pulsa Anda Bersama KuotaKita . Customer Service : *WhatsApp: 082188739690 *BBM : D9BFA0D3 *Line : FenderyL *FB : KuotaKita *IG : KuotaKita_dot_com . #KuotaKita_dot_com #HargaPromo #Pulsamurah #Kuotamurah #Pulsa #Kuota #KuotaHemat #isipulsa #isikuota #KuotaTelkomsel #KuotaIndosat #KuotaXL #KuotaBOLT #KuotaTRI #KuotaAxis #TokenPLN #Telkomsel #Indosat #XL #TRI #Smartfren #Axis #BOLT #token #PLN #Reseller #Onlineshop #MobileLegend #Pulsamakassar #agenkuota

3 0 Sep 21, 2018

Seperti Maenan dengan hobby dibayar mahal hanya dengan modal 100rb.. Modal recehan untung jutaan gk ada,yg gak mungkin ketemu bisnis yg begitu mudah dan merupakan kebutuhan sehari hari. Kerja hanya menggunakan gadget saja.. Kalo biasa yg dilihat fb postingan2 org,kegiatan2 org dan kepunyaan2 org yg selalu dipertontonkan dan kita kepo ingin melihat... Kalo sekarang hampir tiada waktu untuk kegiatan2 seperti itu.. Kepoin orang tanpa manfaat.. Sekarang hobby otak atik gadget tapi hasil memuaskan uang mengalir terus ke rekening lov lov pokoknya😃😍 . Kerja hanya gadget 📱 + jempol + medsos = uang 💰💵 . Modal 100rb skrg sdh terganti berkali kali lipat hanya dlm hitungan hari waaah asik banget..👏👏 . Memperjuangkan mimpi itu ternyata mudah Kuncinya adalah mau memulai.. Dengan kesempatan yg ada, didepan mata lowongan untuk AGEN KUOTA.. selanjutnya kita action.. Putuskan hr ini untuk memulai hal yang baru demi mengejar mimpi.. . Kamu... Apakah punya mimpi juga seperti aku Yukk kejar mimpimu dr sekarang Gabung dengan ku maka akan ku bimbing sampai bisa Hanya siapkan modal 100rb aja😉 . FIX JOIN 👇👇 CHAT📱 WA 08114458889 Utk lebih cepat klik link di bio . . #agenpulsa #agenkuota #agenpulsamurah #agenkuotamurah #agenkuotaindonesia #perlupulsa #anakmuda #pulsa #kuota #pulsadankuotamurah #jualpulsa #jualkuota #BPJS #GOJEK #isiulanggojek #tvberlangganan #vouchergame #PDAM #PLN #bayarlistrik #bayartoken #token #bisnispulsa #bisniskuota #agenkuotatermurah #paketinternetmurah #pulsagratis

0 0 Sep 21, 2018

Seperti Maenan dengan hobby dibayar mahal hanya dengan modal 100rb.. Modal recehan untung jutaan gk ada,yg gak mungkin ketemu bisnis yg begitu mudah dan merupakan kebutuhan sehari hari. Kerja hanya menggunakan gadget saja.. Kalo biasa yg dilihat fb postingan2 org,kegiatan2 org dan kepunyaan2 org yg selalu dipertontonkan dan kita kepo ingin melihat... Kalo sekarang hampir tiada waktu untuk kegiatan2 seperti itu.. Kepoin orang tanpa manfaat.. Sekarang hobby otak atik gadget tapi hasil memuaskan uang mengalir terus ke rekening lov lov pokoknya😃😍 . Kerja hanya gadget 📱 + jempol + medsos = uang 💰💵 . Modal 100rb skrg sdh terganti berkali kali lipat hanya dlm hitungan hari waaah asik banget..👏👏 . Memperjuangkan mimpi itu ternyata mudah Kuncinya adalah mau memulai.. Dengan kesempatan yg ada, didepan mata lowongan untuk AGEN KUOTA.. selanjutnya kita action.. Putuskan hr ini untuk memulai hal yang baru demi mengejar mimpi.. . Kamu... Apakah punya mimpi juga seperti aku Yukk kejar mimpimu dr sekarang Gabung dengan ku maka akan ku bimbing sampai bisa Hanya siapkan modal 100rb aja😉 . FIX JOIN 👇👇 CHAT📱 WA 08114458889 Utk lebih cepat klik link di bio . . #agenpulsa #agenkuota #agenpulsamurah #agenkuotamurah #agenkuotaindonesia #perlupulsa #anakmuda #pulsa #kuota #pulsadankuotamurah #jualpulsa #jualkuota #BPJS #GOJEK #isiulanggojek #tvberlangganan #vouchergame #PDAM #PLN #bayarlistrik #bayartoken #token #bisnispulsa #bisniskuota #agenkuotatermurah #paketinternetmurah #pulsagratis

0 0 Sep 21, 2018

Introducing the world's first blockchain-powered parcel network - ParcelX.....the "Airbnb" of cross-border parcel delivery 🌐📦 #media #pr #work #blockchain #blockchaintechnology #logistics #delivery #decentralised #network #ecommerce #ecosystem #firstmover #token #economics #cryptocurrency #ico #keepexploring #keeplearning

19 3 Sep 21, 2018

#SOAR is a decentralised platform for high-quality drone content that connects customers with content creators in a secure, trustless and distributed blockchain community. The global commercial drone market is predicted to reach the billions by 2020 and Soar seeks to be then platform of choice for mapping on the blockchain. #SoarWinDronePhotoContest #SoarAirdrop #SoarCommunityLottery #soarearth #SoarSuperMapUsingDrone #SoarBlockchain #RealisedValueOfDroneContent #crypto #cryptocurrencies #bitcoin #btc #eth #ethereum #ico #blockchain #fintech #altcoin #crowdsale #bitcoins #token #tokens #crowdfunding #cryptolife #cryptonews #cryptolife #blockchaintechnology #bounty #startup #erc20 #initialcoinoffering Website: https://soar.earth/?utm_source=facebook&utm_medium=bounty

10 0 Sep 21, 2018

Seperti Maenan dengan hobby dibayar mahal hanya dengan modal 100rb.. Modal recehan untung jutaan gk ada,yg gak mungkin ketemu bisnis yg begitu mudah dan merupakan kebutuhan sehari hari. Kerja hanya menggunakan gadget saja.. Kalo biasa yg dilihat fb postingan2 org,kegiatan2 org dan kepunyaan2 org yg selalu dipertontonkan dan kita kepo ingin melihat... Kalo sekarang hampir tiada waktu untuk kegiatan2 seperti itu.. Kepoin orang tanpa manfaat.. Sekarang hobby otak atik gadget tapi hasil memuaskan uang mengalir terus ke rekening lov lov pokoknya😃😍 . Kerja hanya gadget 📱 + jempol + medsos = uang 💰💵 . Modal 100rb skrg sdh terganti berkali kali lipat hanya dlm hitungan hari waaah asik banget..👏👏 . Memperjuangkan mimpi itu ternyata mudah Kuncinya adalah mau memulai.. Dengan kesempatan yg ada, didepan mata lowongan untuk AGEN KUOTA.. selanjutnya kita action.. Putuskan hr ini untuk memulai hal yang baru demi mengejar mimpi.. . Kamu... Apakah punya mimpi juga seperti aku Yukk kejar mimpimu dr sekarang Gabung dengan ku maka akan ku bimbing sampai bisa Hanya siapkan modal 100rb aja😉 . FIX JOIN 👇👇 CHAT📱 WA 08114458889 Utk lebih cepat klik link di bio . . #agenpulsa #agenkuota #agenpulsamurah #agenkuotamurah #agenkuotaindonesia #perlupulsa #anakmuda #pulsa #kuota #pulsadankuotamurah #jualpulsa #jualkuota #BPJS #GOJEK #isiulanggojek #tvberlangganan #vouchergame #PDAM #PLN #bayarlistrik #bayartoken #token #bisnispulsa #bisniskuota #agenkuotatermurah #paketinternetmurah #pulsagratis

0 0 Sep 21, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.