Photos and videos related to: traditionalcostume - Purplesta.com
Instagram media viewer

Information related to #traditionalcostume

E bukura Arbnora po shkëlqen si🌟në veshjet tona 👑💖Mashalla💙 #nuse # kanagjegj #traditionalcostume SHTEPIA E MODES "ARJETA"💥 arben.arbnora.berisha💫💫

173 0 Aug 19, 2018

E bukura Tije po shkëlqen si🌟në veshjet tona 👑💖Mashalla💙 #nuse # kanagjegj #traditionalcostume SHTEPIA E MODES "ARJETA"💥 tijelatifii

143 1 Aug 19, 2018

Kenaqesi shume e madhe per neve kur veshjeve tona ju japin shkelqim nuset e bukura😍😍 Faleminderit shume e dashur Uroj me gjithe zemer ti gezoni Ju jemi mirenjohese dhe falenderuese pafund😍 #traditionalclothing #traditionalclothes #traditionalcostume #live #life #love #sis #motherhood #red #flowers #photography

27 0 Aug 19, 2018

E bukura Marigona po shkëlqen si🌟në veshjet tona 👑💕Mashalla💙 #nuse kanagjegj #traditionalcostume SHTEPIA E MODES "ARJETA"💥💎 marigona.imeri.lb 🏅

378 0 Aug 19, 2018

E bukura Marigona po shkëlqen si🌟në veshjet tona 👑💕Mashalla💙 #nuse kanagjegj #traditionalcostume SHTEPIA E MODES "ARJETA"💥💎 marigona.imeri.lb 🏅

525 0 Aug 19, 2018

E bukura Albulena po shkëlqen si🌟në veshjet tona 👑💖Mashalla💙 #nuse # kanagjegj #traditionalcostume SHTEPIA E MODES "ARJETA"💥 albulenahadergjonaj🏅

254 3 Aug 19, 2018

▪A father holds his daughter's hand for a short while, but he holds her heart forever. 💕▪ #dad #king #dance #kirmes #kirmessoisdorf #kirmessoisdorftreischfeld #summer #sun #braidedhair #brownhair #saufisaufi #traditionalcostume #tracht

63 1 Aug 19, 2018

Balinese dancers in traditional attire. #balineseculture #balinesedancer #balinesedance #traditionaldance #traditionalcostume

7 0 Aug 19, 2018

Kenaqesi shume e madhe per neve kur veshjeve tona ju japin shkelqim nuset e bukura😍😍 Faleminderit shume e dashur Uroj me gjithe zemer ti gezoni Ju jemi mirenjohese dhe falenderuese pafund😍 #traditionalclothing #traditionalclothes #traditionalcostume #live #life #love #sis #motherhood #red #flowers #photography

94 1 Aug 19, 2018

E bukura Florjana po shkëlqen si🌟në veshjet tona 👑💕Mashalla💙👏👏 #nuse # kanagjegj #traditionalcostume SHTEPIA E MODES "ARJETA"💥

357 0 Aug 19, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.