Photos and videos related to: truedimensionlipstick - Purplesta.com
Instagram media viewer

Information related to #truedimensionlipstick

Kak Zizie's favourite all the time. Dulu, bibir 👄 kak Zizie jenis kering dan pucat. Pernah pergi kelas, kawan tanya, "Zie tak sihat ke?" Sebab bibir jenis pucat. Pastu, Kak Zizie jenis takleh pakai lipstick sebarangan. Pernah kot bibir kering sampai tepi mulut menggelupas. Stress gila yang amat masa tu. 😖😖😖 Sekarang, kak Zizie dah fall in love, cinta sampai mati la ngan Lipstick True Dimension ni. Haritu, ada operator ni cakap kat kak Zizie, "You tak pakai lipstick pun, your lips dah nice" 😍. Awww.. Thank you for the compliments. Thank you Lipstick True Dimension sebab rawat bibir kak Zizie. Bibir kak Zizie dah tak kering dan pucat macam dulu. I love it so much!!! 😘😘😘💋 Siapa nak pakai lipstick sambil merawat masalah bibir, kak Zizie sangat sarankan korang pakai True Dimension ni.. Nak tak? Jika berminat atau nak cuba, whatsapp je kak Zizie 📱 0195116793 (MK Zizie) ye.. #lipstick #truedimensionlipstick #marykaymalaysia #marykayipoh #marykayzizie #codipoh

9 3 Aug 17, 2018

Lipmatte Limited Edition💞 . RM 39 sahaja! Special promo, beli 3 PERCUMA eyeshadow😍 . Ni bulan depan baru masuk yee..bulan depan sahaja ada sebab limited edition, yang nak order cepat-cepat book 💃🏻 . FREE POSTAGE📦 Nadia 012-7740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitcerah #lipsticktruedimension #marykaylipstick #truedimensionlipstick #lipstickmarykaymurah #lipstickmarykayterlajaklaris #lipstickmarykay #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemarykay

6 1 Aug 15, 2018

Lipmatte Limited Edition💞 . RM 39 sahaja! Special promo, beli 3 PERCUMA eyeshadow😍 . Ni bulan depan baru masuk yee..bulan depan sahaja ada sebab limited edition, yang nak order cepat-cepat book 💃🏻 . FREE POSTAGE📦 Nadia 012-7740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitcerah #lipsticktruedimension #marykaylipstick #truedimensionlipstick #lipstickmarykaymurah #lipstickmarykayterlajaklaris #lipstickmarykay #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemarykay

6 0 Aug 16, 2018

Lipmatte Limited Edition💞 . RM 39 sahaja! Special promo, beli 3 PERCUMA eyeshadow😍 . Ni bulan depan baru masuk yee..bulan depan sahaja ada sebab limited edition, yang nak order cepat-cepat book 💃🏻 . FREE POSTAGE📦 Nadia 012-7740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitcerah #lipsticktruedimension #marykaylipstick #truedimensionlipstick #lipstickmarykaymurah #lipstickmarykayterlajaklaris #lipstickmarykay #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemarykay

6 1 Aug 15, 2018

MINERAL POWDER FOUNDATION🌷 . Bedak jenis serbuk halus , ringan , dan matte coverage (no shine) khas untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. . Yang bestnya, ia tidak mudah cair & tak bercapuk walaupun dipakai seharian😍 . Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari dan paling penting, sesuai untuk kulit berminyak dan masalah jerawat💃🏻 . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Truedimensionlipstick #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #cccreammarykay #skinvigoratebrush #skinvigorate #foundation #skincarewanita #cccream #thebestcccream

5 0 Aug 15, 2018

Lipmatte Limited Edition💞 . RM 39 sahaja! Special promo, beli 3 PERCUMA eyeshadow😍 . Ni bulan depan baru masuk yee..bulan depan sahaja ada sebab limited edition, yang nak order cepat-cepat book 💃🏻 . FREE POSTAGE📦 Nadia 012-7740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitcerah #lipsticktruedimension #marykaylipstick #truedimensionlipstick #lipstickmarykaymurah #lipstickmarykayterlajaklaris #lipstickmarykay #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemarykay

8 1 Aug 15, 2018

Siapa suka cantik?👰🏻👸 Saya nak belanja anda Free Beauty Workshop. 🧚‍♀️ Belajar cara jaga kulit dengan betul dan juga belajar makeup 😍 Limited seat! Book your seat now . Hana 0143695746 Yoir trusted Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayselangor #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

10 1 Aug 16, 2018

MINERAL POWDER FOUNDATION🌷 . Bedak jenis serbuk halus , ringan , dan matte coverage (no shine) khas untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. . Yang bestnya, ia tidak mudah cair & tak bercapuk walaupun dipakai seharian😍 . Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari dan paling penting, sesuai untuk kulit berminyak dan masalah jerawat💃🏻 . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Truedimensionlipstick #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #cccreammarykay #skinvigoratebrush #skinvigorate #foundation #skincarewanita #cccream #thebestcccream

5 0 Aug 15, 2018

💄True dimension lipstick💄 . . True dimension lipstick membekalkan bibir dengan kelembapan dan menjana warna yang tulen dan berseri. . Mengandungi: . 🌹Kompleks penentang usia (Ekstrak tumbuhan)- membantu mencergaskan penghasilan kolagen, asid hyaluronik dan aquaporin 3 . 🌹Vitamin E- sejenis antioksidan yang melindungi bibir . 🌹Sunflower seed oil, jojoba, mango butter- untuk melembapkan bibir . Free consultation Free postage Free sample . . Teha (0136872219) Beauty Consultant Mary Kay #marykayshahalam #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaycosmetics #lipstick #beautyconsultant #trustedbc #marykaybeautyconsultant #truedimensionlipstick #marykayproduct #marykaycosmetics

14 1 Aug 16, 2018

Lipmatte Limited Edition💞 . RM 39 sahaja! Special promo, beli 3 PERCUMA eyeshadow😍 . Ni bulan depan baru masuk yee..bulan depan sahaja ada sebab limited edition, yang nak order cepat-cepat book 💃🏻 . FREE POSTAGE📦 Nadia 012-7740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitcerah #lipsticktruedimension #marykaylipstick #truedimensionlipstick #lipstickmarykaymurah #lipstickmarykayterlajaklaris #lipstickmarykay #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemarykay

8 0 Aug 16, 2018

Lipmatte Limited Edition💞 . RM 39 sahaja! Special promo, beli 3 PERCUMA eyeshadow😍 . Ni bulan depan baru masuk yee..bulan depan sahaja ada sebab limited edition, yang nak order cepat-cepat book 💃🏻 . FREE POSTAGE📦 Nadia 012-7740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitcerah #lipsticktruedimension #marykaylipstick #truedimensionlipstick #lipstickmarykaymurah #lipstickmarykayterlajaklaris #lipstickmarykay #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmattemarykay

7 0 Aug 16, 2018

MINERAL POWDER FOUNDATION🌷 . Bedak jenis serbuk halus , ringan , dan matte coverage (no shine) khas untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. . Yang bestnya, ia tidak mudah cair & tak bercapuk walaupun dipakai seharian😍 . Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari dan paling penting, sesuai untuk kulit berminyak dan masalah jerawat💃🏻 . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Truedimensionlipstick #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #cccreammarykay #skinvigoratebrush #skinvigorate #foundation #skincarewanita #cccream #thebestcccream

9 0 Aug 15, 2018

❤Salam petang Jumaat❤ 😱MARY KAY MAHAL...!!😰😰 🤔 Mahal ke KALAU 👇🏼 💰Set yang kita gunakan tu tahan lebih 4-5-6-7-8 malah ada yang tahan sehingga 10 bulan...? 💰Bila dihitung KUALITI & KOS nya sama macam kita beli sekotak produk yang merosakkan kulit? 💰Untuk NILAI KULIT muka kita sendiri ? Berapakah nilai anda letakkan untuk kulit wajah sendiri? 💰Untuk jangka masa panjang? Ada yang fikir produk-produk Mary Kay CUMA ORANG BERDUIT saja boleh guna. U know what? Klien Saya terdiri dari orang biasa-biasa saja pekerjaannya. Percaya tak kalau kata klien cuma CASHIER, KERANI kerajaan & swasta, Surirumah, tukang masak, kerja kilang dan kebanyakannya kerja yang BIASA-BIASA sahaja...😊😊 Mary Kay bukan produk DOUBLE STANDARD. Jangan SALAH FAHAM.🙅🏽🙅🏽 Kerja mereka biasa-biasa tapi penjagaan muka mereka luar biasa kerana mereka sangat menitikberatkan aspek KESELAMATAN jangka masa panjang. Mereka sudah. Anda bila lagi?😊 Nak dapatkan kulit yang sihat & cantik dengan harga mampu milik? #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick2 ❤❤❤❤❤❤❤❤

10 0 Aug 17, 2018

My fav tools ! Paling suka guna dan paling suka jual. Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit. Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat. . MANFAAT SKINVIGORATE. . 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. 💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. 💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. . Fatin 01112996914 Your trusted Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

21 1 Aug 15, 2018
Purplesta.com © 2017. Website is based on Instagram API, images, photos and media information displayed on this website is owned by Instagram.